NL   DE   EN

Hoe ga ik te werk?

We maken een afspraak voor een eerste gesprek, waarin je je doelstellingen kenbaar maakt , Ik zal dan beoordelen of ik denk dat deze haalbaar zijn.
Mochten de doelen volgens mij te hoog liggen zal ik dit ook eerlijk kenbaar maken. Het moeten realistische doelen zijn anders verspillen we beider tijd. 
Ik zal mijn visie en werkwijze uitleggen, we zullen prijzen bespreken.  

Wanneer je na dit gesprek besluit om door te gaan, maken we een afspraak voor een 2e consult (+/- 60 min.) Je krijgt hierbij van mij het verzoek om gedurende (minimaal) 7 dagen  een voedingsdagboek bij te houden, schriftelijk of met behulp van online software, zoals VirtuaGym.
Aan de hand van dit voedingsdagboek maak ik een analyse van je eetgewoonten.

Tijdens het 2e en volgende consulten zal ik diverse metingen verrichten om de probleemgebieden vast te stellen. We bespreken de analyses en maken een behandelplan met een realistisch streefgewicht en een realistische streefdatum. 
Vervolgconsulten (+/- 30 min.) worden in overleg gemaakt. We bekijken de voortgang en kunnen indien wenselijk eventuele aanpassingen bespreken. Ook geef ik je diverse tips op het gebied van voeding, beweging en leefgewoonten.

Eventuele trainingen en of andere sessies altijd in overleg.

Weight Balance Solutions Karly Klijnsma Hoe ga ik te werk?
Weight Balance Solutions Karly Klijnsma

De zomer komt eraan, wacht niet langer en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.