NL   DE   EN

Anabolen enz.

Weight Balance Solutions Karly Klijnsma Anabolen enz.

Verboden middelen....

wie bepaalt dat eigenlijk? Een verboden lijstje gemaakt door bureaucraten die niet weten waar ze het over hebben. 

In de Sport / Lifestyle wereld worden al sinds jaar en dag verboden middelen gebruikt. Erover spreken doet men niet. Wat mij is opgevallen de laatste jaren is dat de mensen zoveel onwaarheden vertellen en vooroordelen (niet alleen over de middelen maar ook over verschillende trainingsvormen ) hebben, terwijl ze er volgens mij weinig vanaf weten. Ikzelf ben van mening dat er juist over gesproken zou moeten worden, zodat je voor en nadelen in beeld krijgt. Er word ook gewoon gesproken over alcohol sigaretten lichte drugs enz. ....ik zie dit niet anders. 

Om een paar voorbeelden te noemen : 
  • Je zou zwak zijn als je anabolen gebruikt.
  • Je zou niet hoeven trainen. Je wordt binnen een paar weken net zo groot als Arnold Schwarzenegger. 
  • Je zou een klein, verschrompeld piemeltje krijgen, of vrouwen een vergrote clitoris. 
  • Spieren zouden hard zijn (niet prettig voor de vrouw dus). 
  • Je zou vroeg doodgaan, psychisch gestoord zijn, etc. Zwak zijn ? tja, dit is meestal een uitspraak van mensen die zelf niet gebruiken. 
Alle respect voor deze mensen, maar laat een ander ook in zijn waarde. 

Laatst hoorde ik op tv zo'n naturel gast zeggen "Dan komt er zo'n jochie op me af en die vraagt of ik anabolen kan leveren omdat ze snel groot wilden worden" , hij zei dan tegen dat soort jongeren of ze eigenlijk wel wilden trainen, dat het leuke van trainen er dan af gaat. Snap die gast niet, hij vind trainen leuk, die jongere wil groot worden, what's the problem? laat hem, als jij liever natuurlijk traint, ok. 
Komen we gelijk bij punt 2 : Je moet ook trainen als je anabolen gebruikt. Anders werkt het wel, maar op de verkeerde plaatsen. En je traint nog harder dan zonder anabolen.  
Punt 3 : Binnen een paar weken net zo groot als Arnold??. Arnold heeft zijn hele leven getraind,  heeft er zelf jaren over gedaan, dus denk nou niet dat iedereen je nakijkt na een kuurtje van 8 weken. Je zou vroeg doodgaan?? sommige mensen gaan vroeg, sommige laat. 

Gestoord?? 
Sommige wel ja, maar dat heb je in het normale leven ook. 

Dan vinden sommige het nog lelijk staan ook. Laat...laat iedereen in zijn eigen waarde. Niemand dwingt je ook deze weg in te slaan. Ik kijk niet neer op iemand die al 4 jaar langer als mij traint, maar de helft aan gewicht pakt. Ik bewonder zo iemand.  

Eerlijk ik vind het de grootste onzin en ben het er ook echt niet mee eens. 

Laat duidelijk zijn, ik heb idd gebruikt. Ik schaam me er niet voor, is altijd mijn eigen keuze geweest en ik sta ervoor. Mijn kennis, wetenschap en ervaringen hierin wil ik graag delen en hoop dat ik er anderen in kan adviseren, waarschuwen indien nodig om het gebruik ervan zo veilig mogelijk te doen.
Ik maak er geen reclame voor, stimuleer het niet maar verlochen het ook niet.


Weight Balance Solutions Karly Klijnsma Anabolen enz. Weight Balance Solutions Karly Klijnsma Anabolen enz.
Weight Balance Solutions Karly Klijnsma

De zomer komt eraan, wacht niet langer en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.