NL   DE   EN

Wie ben ik?

Weight Balance Solutions Karly Klijnsma Wie ben ik?

Ik ben Karly Klijnsma, 48 jaar en al ruim 32 jaar actief bezig met voeding en verschillende vormen van sport. Na een ongeluk jaren geleden, waarbij ik mijn nek brak leek het over met sporten en actief begeleiden van mensen. 5 Jaar deed ik heel weinig tot zelfs niets meer het afgelopen jaar. Dit jaar besloot ik dat het roer weer om moest, Je fysieke gesteldheid bepaalt voor een groot deel je mentale gezondheid. Ik zal de komende maanden dan ook laten zien wat er mogelijk is wanneer je echt weer voor een doel gaat. Ik ben sinds twee weken  ( 26-02-2020 ) weer aan het sporten bij Ben's Gym. Ben's Gym is een Old School sportschool waar het voor mij 32 jaar geleden begon. Back to Basic dus...

Rond mijn puberteit had ik een behoorlijk gewichtsprobleem. Ik was veel te zwaar. Hierdoor raakte ik bekend met verschillende diëten. Door de jaren heen ben ik me gaan beseffen dat je gewicht in proportie houden meer is dan alleen diëten. Het is een samenspel van je mindset, je voeding, beweging en fysieke gesteldheid. 
Zoals voor training de drie pijlers, training, voeding en rust voorop staan, geldt dat ook voor je algehele fysieke "goed voelen". 

In mijn geval werkte krachttraining in combinatie met voldoende cardio training het beste om de fysiek te krijgen die mij voor ogen stond. De laatste jaren stoorde ik mij aan de vele misvattingen die er zijn omtrent voeding en sporten. Sportinstructeurs weten te weinig van voeding, diëtisten weten te weinig van training. Over huisartsen met bekrompen mind maar niet te spreken. Vandaar dat ik de studie gewichtsconsulent ben gaan volgen.

Gewichtsconsulenten en nu Integrale Personal trainers maken de brug tussen voeding en beweging. Mijn jarenlange ervaring in de verschillende sportvormen, de opgedane kennis tijdens de opleiding tot gewichtsconsulent en mijn gezonde interesse in alles wat met sport en voeding te maken heeft, zorgen ervoor dat ik ervan overtuigd ben een zeer goed advies te kunnen geven. Veel mensen met een gewicht- of sportprobleem zullen hulp vinden aan mijn adviezen en of trainingen. Mede door de jarenlange ervaring sta ik open voor iedereen, ook voor mensen die in het verleden misschien keuzes gemaakt hebben (of nog steeds maken), waarbij de gevolgen niet altijd ten goede kwamen (komen) van hun gezondheid. Zoals bv alcoholmisbruik, anabolen steroïden, drugs enzovoorts.

Schaamte is een slechte leidraad naar een goed advies, dus vooral niet schamen. Nergens voor nodig, we zijn allemaal mensen met onze eigen problemen. Iedereen denkt dat zijn of haar probleem groter is dan dat van anderen, meestal zal blijken dat er meer mensen zijn met dezelfde problemen, vooral omtrent hun uiterlijk. Daarnaast zijn problemen er om opgelost te worden.

Verder blijf ik actief diverse opleidingen volgen om steeds meer kennis te vergaren. Mijn laatste opleidingen waren:

Biopunctuur 
Integrale Personal Trainer
JUMP-consulent
Sportvasten Coach
Sportvasten Therapeut
Gewichtsconsulent KeV (Specialisatie Kind en Voeding)


Wanneer ik u qua voeding en levensstijl op het juiste pad kan krijgen, waardoor uw gezondheid en levensvreugde verbetert, hebben we een fantastisch blijvend resultaat behaald. Gezondheid staat boven alles!

Weight Balance Solutions Karly Klijnsma Wie ben ik? Weight Balance Solutions Karly Klijnsma Wie ben ik?
Weight Balance Solutions Karly Klijnsma

De zomer komt eraan, wacht niet langer en neem contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking.